Om mig

OM VÄXTKRAFT

Vem är jag ?


Jag är Sofia.


Ett jordnära stjärnfrö med en vision om en hållbar värld, en värld i  förändring. Jag är en drömmare som vandrar hjärtats väg och försöker att leva med ett öppet sinne.

Jag väljer att tro på det goda, sanna och hela i människan, och det är där jag fokuserar i mitt arbete.


Min väg till läkning har tagit många krokvägar, och det jag står förankrad i idag har tagit mig många år att finna. Mitt lugn och min läkning finns i naturen, och många av svaren jag sökt har fått sina svar i psykologi, andlighet, filosofi och på den shamanska vägen. 


Det är något om mig- 


Nu är jag såklart nyfiken... vem är du? 


Jag brinner för personlig utveckling, för att du ska få läka och utvecklas och skapa en fin och kärleksfull relation till dig själv. 


Det är min absoluta övertygelse att varje människa oavsett historia bär förmågan att bli hel.

Om du är redo, så finns jag här för att guida dig.


- Sofia


PROFESSIONELL OCH PERSONLIG UTVECKLING

UTBILDNING I URVAL

SAMTALSTERAPEUT 2015-2017, Irizmetoden

SAMTALSCOACH/ SAMTALSVÄGLEDARE 2013-2014 Irizmetoden

ENERGITERAPEUT (Healingmedium) 2012

CERTIFIERAT HELSEENDE MEDIUM 2019

VEDISK ASTROLOGI 2018-2020 

AROMATERAPEUT 2019-2020

DIPLOMERAD MASSÖR & SPATERAPEUT 2017

SHAMANSK HEALING 2019-2021


med flera

LOVORD

Sofia är empatisk, lugn och inkännande och ser alla. Hon har kunnat guida mig genom min tuffa resa och barndom och vägleder på ett sätt som jag förstår. Jag känner mig trygg. 

Kvinna, 54 

Sofia är Super på så många olika sätt. Hon är en jättebra och duktig lärare och förklarar väldigt bra. Men framför allt en fantastisk fin duktig och varm person och det har jag tyckt sedan den första gången jag träffade henne.

Kvinna, 34

Tålmodigare och mer omtänksam själ får man leta efter. Är det någon som kan vägleda med stadig hand i kris eller i en skör fas i sin utveckling så är det hon. Vet att hon kan se människors potential och nycklar inom andra som de/ vi inte ser själva.

Kvinna, 35