Om mig

OM VÄXTKRAFT

Vem är jag ?


Jag är Sofia.


Ett jordnära stjärnfrö med en vision om en hållbar värld, en värld i  förändring. Jag är en driven drömmare som vandrar hjärtats väg och skapar ett liv i linje med mina drömmar. Just nu drömmer jag om ett boende på landet för mig och min familj och möjlighet att expandera min verksamhet. 


Min egen väg till läkning har tagit många svängar, men andlig och personlig utveckling är en viktig pusselbit och har varit det i hela mitt vuxna liv.  

Idag hittar jag mycket av mitt lugn och min läkning i naturen, och de svaren jag sökt har funnit svar i psykologi, andlighet, astrologi, filosofi och på den shamanska vägen. 


Jag tror på det goda, sanna och hela i människan, och det är där jag väljer att fokusera i mitt arbete. Min övertygelse är att varje människa inom sig bär förmågan att bli hel, även om det kan ta olika lång tid för oss att nå dit.

Det är något om mig- 


Nu är jag såklart nyfiken... vem är du?PROFESSIONELL OCH PERSONLIG UTVECKLING

UTBILDNING I URVAL

SAMTALSTERAPEUT 2015-2017, IRIZAKADEMIN

SAMTALSCOACH/ SAMTALSVÄGLEDARE 2013-2014 IRIZAKADEMIN

ENERGITERAPEUT (Healingmedium) 2012 IRIZAKADEMIN

CERTIFIERAT HELSEENDE MEDIUM 2019 IRIZAKADEMIN

VEDISK ASTROLOGI 2018-2020 VEDA AURUM

AROMATERAPEUT 2019-2020 GÖTEBORGS MASSAGESKOLA

DIPLOMERAD MASSÖR & SPATERAPEUT 2017 GÖTEBORGS MASSAGESKOLA

SHAMANSK HEALING 2019-2021 GAIA LIFE


med flera

LOVORD

Sofia är empatisk, lugn och inkännande och ser alla. Hon har kunnat guida mig genom min tuffa resa och barndom och vägleder på ett sätt som jag förstår. Jag känner mig trygg. 

-L

Sofia är Super på så många olika sätt. Hon är en jättebra och duktig lärare och förklarar väldigt bra. Men framför allt en fantastisk fin duktig och varm person och det har jag tyckt sedan den första gången jag träffade henne.

-A

Tålmodigare och mer omtänksam själ får man leta efter. Är det någon som kan vägleda med stadig hand i kris eller i en skör fas i sin utveckling så är det hon. Vet att hon kan se människors potential och nycklar inom andra som vi inte ser själva.

-E