Om mig

OM VÄXTKRAFT

Vem är jag ?


Jag är Sofia. Ett jordnära stjärnfrö med en vision om en hållbar värld, en värld i ständig förändring.

En drömmare och en längtare med ett stort hjärta, som lätt känner omsorg. Som möjligen blivit något mindre sentimental och mera krass med åren. 


Humanisten som blev trädgårdsmästare som blev samtalsterapeut, och som haft fler jobb än hon kan räkna till. Som dricker liite för mycket kaffe och gärna tar en lugn förmiddag i soffan för att kompensera för alldeles för många arbetstimmar. 


Det är några meningar för att beskriva vem jag är- Nu är jag såklart nyfiken... vem är du? 
MIN RESA

Min väg till personligt växande och inre läkning startade i tonåren och har tagit många svängar. Som för många andra sökare började min stora livsförändring inte förrän jag mådde riktigt dåligt. 

Det var i min kvartlivskris vid 25 som jag mötte min första terapeut och lärare, och jag är evigt tacksam för vägledningen och kunskapen hon då förmedlade till mig. Jag fick möjligheten att börja hela min historia och påbörjade en djup läkningsprocess som jag är övertygad om sträcker sig över många liv. 


I bland annat omvärderande parsamtal, energicoachning, spiritualism, healing, esoterisk visdom, filosofi, psykosyntes, drömmar, psykologi, KBT, shamanism och astrologi har jag sökt efter svar på frågan om vem jag ÄR och vad jag egentligen är här för att göra. 


Idag står jag förankrad i vetskapen att jag inte är fullärd och antagligen aldrig kommer att bli det. Men jag har kommit en bra bit mot att bli hel, och jag bär min resa och alla mina erfarenheter med stolthet. 


Jag brinner för personlig utveckling, för att du ska få läka och utvecklas och skapa en fin och kärleksfull relation till dig själv. Är du redo, så finns jag här för att guida dig.


Det är min absoluta övertygelse att varje människa inom sig bär förmågan att läka och må bra, även om det ibland kan ta lite tid.  


- Sofia


PROFESSIONELL OCH PERSONLIG UTVECKLING

UTBILDNING I URVAL

SAMTALSTERAPEUT 2015-2017, Irizmetoden

SAMTALSCOACH/ SAMTALSVÄGLEDARE 2013-2014 Irizmetoden

ENERGITERAPEUT (Healingmedium) 2012

CERTIFIERAT HELSEENDE MEDIUM 2019

VEDISK ASTROLOGI 2018-2020 

AROMATERAPEUT 2019-2020

DIPLOMERAD MASSÖR & SPATERAPEUT 2017

SHAMANSK HEALING 2019-2021


med flera

LOVORD

Sofia är empatisk, lugn och inkännande och ser alla. Hon har kunnat guida mig genom min tuffa resa och barndom och vägleder på ett sätt som jag förstår. Jag känner mig trygg. 

Kvinna, 54 

Sofia är Super på så många olika sätt. Hon är en jättebra och duktig lärare och förklarar väldigt bra. Men framför allt en fantastisk fin duktig och varm person och det har jag tyckt sedan den första gången jag träffade henne.

Kvinna, 34

Tålmodigare och mer omtänksam själ får man leta efter. Är det någon som kan vägleda med stadig hand i kris eller i en skör fas i sin utveckling så är det hon. Vet att hon kan se människors potential och nycklar inom andra som de/ vi inte ser själva.

Kvinna, 35