Aromaterapi och massage

MASSAGEBEHANDLING

Massagebehandling på Växtkraft är en frigörande och stärkande upplevelse för alla sinnen.


Välkommen att boka din tid! 

AROMAMASSAGE


En mjuk, behandlande massagebehandling med aromatiska oljor av högsta kvalitet. Om du inte har egna önskemål om vilka oljor jag ska använda, väljer jag intuitivt ut oljor som passar dig. 


Du kan förvänta dig en avkopplande och harmoniserande stund. FEELINGSMASSAGE-

MASSAGE FÖR KÄNSLOMÄSSIG FRIGÖRELSE


En feelingsmassage är en aromaterapeutisk behandling som syftar till att stärka upp och balansera dina känslor. Sex (eller fler)olika oljeblandningar av högsta kvalitet används. 

Resultatet blir en underbar väldoftande aromaterapeutisk massage som verkar rogivande, balanserande och renande. Denna behandling är verksam om du känt dig orolig, ogrundad, obalanserad, trött, låg eller ledsen, eller bara vill tona in med dig själv.  HEALINGMASSAGE


Healingmassage kombinerar välgörande healing med mjuk massage och eteriska oljor av högsta kvalitet. Här får du det bästa av två världar - den fysiska och den andliga. Behandlingen syftar till att skapa balans i alla dina kroppar. En lugnande, balanserande, välgörande och grundande behandling för alla sinnen.REGNDROPPS- MASSAGE


Regndroppsmassage är den mest effektiva behandlingen om du har rygg- och/eller nackproblem! Det är en härlig, rogivande och väldoftande behandling som stärker hälsan både fysiskt och känslomässigt. Samtidigt som den är mjuk och varsam så är den mycket effektiv genom kraften i nio (!) olika eteriska oljor av högsta kvalitet. Massagetekniken som används har sina rötter i Tibet och hos Lakotaindianernas medicintekniker.

Tre behandlingar inom två veckor rekommenderas om du har smärta/ ryggproblem men du är även välkommen på enstaka behandling!


Det finns även en "De Luxe" version av denna behandling som förutom rygg och ben även behandlar nacke, ansikte och mage. 

unsplash