Kurs och utbildning

KURSER OCH EVENT 

PÅ VÄXTKRAFT

Längtar du inåt? Vill du ta nästa steg i din utveckling?


En av de mest inspirerande saker du kan göra är att gå en kurs tillsammans med andra. Gruppen har sin egen dynamik, gruppen helar och läker. I utbildningar och kurser jobbar vi för att skapa en trygg miljö där du på ett säkert sätt kan prova dina vingar. Tveka inte att höra av dig om du vill prova på någon kurs eller  vill ha mer information. 

Jag vill veta mer om kursutbudet och vad som händer på Växtkraft! 

 
 

PÅ GÅNG

KURS I REGNDROPPSMASSAGE


Planerad våren 2020

UTOMHUSMEDITATION


Planerad start våren 2020!

KURS I PERSONLIG UTVECKLING


Planerad uppstart hösten 2020, för intresseanmälan klicka här: 


                     

Länk till facebook-evenemang hittar du här.

Mer info om eteriska oljor hittar du här.NÖJDA RÖSTER

 

"En spännande och givande kurs som gjort att jag hittat fokus och lugn. Känner mig inspirerad att fortsätta min inre resa."

 

"Bra upplägg och innehåll, mycket givande, som ett andligt smörgåsbord. Känner att jag utvecklats genom lekfullheten. Alla delar av kursen har varit roliga och inspirerande. Ledarskapet har varit tydligt och bra och har hjälpt oss att hålla fokus. Jag rekommenderar absolut fler att gå en liknande kurs."

 

"Det har känts som att komma in i en ny värld. Spännande, pirrigt och rogivande. Det var kul att möta nya människor som trots att vi var olika länkades samman. Kommer att sakna den gemenskapen. Det fanns tydliga instruktioner och ett lugn som spred sig över gruppen. Sofia har en bra förmåga att se alla. Jag önskar att kursen varat längre."

 

"De kreativa bitarna var roligast. Det fanns en bra fokus, en struktur och ram. Roligt med olika sätt att jobba och tona in sig på. Skulle rekommendera denna kurs till 100%!"

 

~ Deltagare på sommarkursen 2018

Copyright © Växtkraft 2020