Workshop och Event

WORKSHOP OCH EVENT


HÄR KAN DU LÄSA MER OM VILKA KURSER, WORKSHOPS, EVENT OCH FÖRELÄSNINGAR SOM ÄR PÅ GÅNG!

Längtar du inåt? Vill du utvecklas tillsammans med andra?


En av de mest utvecklande saker du kan göra är att gå en kurs tillsammans med andra. Gruppen har sin egen dynamik, gruppen helar och läker. I utbildningar och kurser jobbar vi för att skapa en trygg miljö där du på ett säkert sätt kan prova dina vingar. Tveka inte att höra av dig om du vill prova på någon kurs eller  vill ha mer information. 


Välkommen!

NÄR LÄRDE DU DIG NÅGOT NYTT SENAST?NÖJDA RÖSTER

 

"En spännande och givande kurs som gjort att jag hittat fokus och lugn. Känner mig inspirerad att fortsätta min inre resa."

 

"Bra upplägg och innehåll, mycket givande, som ett andligt smörgåsbord. Känner att jag utvecklats genom lekfullheten. Alla delar av kursen har varit roliga och inspirerande. Ledarskapet har varit tydligt och bra och har hjälpt oss att hålla fokus. Jag rekommenderar absolut fler att gå en liknande kurs."

 

"Det har känts som att komma in i en ny värld. Spännande, pirrigt och rogivande. Det var kul att möta nya människor som trots att vi var olika länkades samman. Kommer att sakna den gemenskapen. Det fanns tydliga instruktioner och ett lugn som spred sig över gruppen. Sofia har en bra förmåga att se alla. Jag önskar att kursen varat längre."

 

"De kreativa bitarna var roligast. Det fanns en bra fokus, en struktur och ram. Roligt med olika sätt att jobba och tona in sig på. Skulle rekommendera denna kurs till 100%!"

 

~ Deltagare på sommarkursen 2018