Samtalsterapi

SAMTALSTERAPI


Samtalsterapi passar för dig som vill komma i kontakt med din inre kraft och din potential, som längtar efter en djup och grundad kontakt med dig själv, och som vill se klart på och förstå din egen historia och ditt liv. .

Du får verktyg och nycklar för att gå framåt, släppa taget om det som inte längre tjänar dig och överkomma de hinder som står i din väg.  

Målet är att komma närmare din kärna och aktivera ditt sanna Jag, samt inte minst att du ska få leva ditt liv på ett så fritt och obundet sätt som möjligt.

Du får verktyg för att att aktivera ditt inre ledarskap och genom att medvetandegöra mönster och skuggor kan du påverka ditt liv i en den riktning du vill gå. 


Då aktivering av det inre Jaget och förändring av inställning tar lite tid rekommenderas minst 10 sessioner varje till varannan vecka. SAMTALSTERAPI PÅ VÄXTKRAFT

"VÄCK DIN INRE KRAFT"

Med 10 behandlingar i Samtalsterapi lägger du en bra grund för ditt inre välmående. Du kan börja skapa en ny plattform för ditt liv och börja förändra ditt liv i en ny riktning. Paketpriset ger dig 150 kr rabatt/ behandling. 


Pris: 6500 kr 

"SKAPA NYA MÖJLIGHETER"

5 ggr samtalsterapi innebär en inledd process mot varaktig förändring. 

Med paketpriset får du 100 kr rabatt/behandling. 


Pris: 3500 kr

"ETT STEG I TAGET"


Självklart kan du även boka samtal en session i taget, i den takt som passar dig. För kontinuitet är varje till varannan vecka en bra intervall. 


Pris: 800 kr/ 50 min

Copyright © Växtkraft 2020