Samtal och vägledning

SAMTAL OCH VÄGLEDNING


OM DU KÄNNER DIG VILSEN OCH LÄNGTAR EFTER DIN INRE KOMPASS KAN SAMTALSTERAPI, COACHNING, ELLER EN MEDIAL ELLER ASTROLOGISK KONSULTATION VARA NÅGOT FÖR DIG.

Samtalsterapi


Samtalsterapi passar för dig som vill må bra, som längtar efter en djup och grundad kontakt med dig själv, och som vill se klart på och förstå din egen historia och ditt liv.

I Samtalsterapi får du verktyg och nycklar för att gå framåt, släppa taget om det som inte längre tjänar dig, och överkomma de hinder som finns i din väg.  Målet är att komma närmre din kärna och aktivera ditt sanna Jag, och inte minst leva ditt liv på ett så fritt och obundet sätt som möjligt.


Jag är utbildad i IRIZ metoden, den femte vågens psykologi och använder denna metod i mina samtal. 


Då aktivering av Jaget och förändring av inre inställning tar tid, rekommenderas minst 10 sessioner varje till varannan vecka. 


Pris 800 kr/ 60 min

Samtalsvägledning/ Coachning 


Samtalsvägledning är en form av samtalsmedodik eller coachning där vi utgår från dina önskemål och tillsammans jobbar mot konkreta mål. Vi utreder vart du fastnat och du får verktyg och nycklar för att komma framåt och nå dessa mål. Samtalsvägledningen är utmärkt om du vill påbörja arbetet med dig själv utan att djupdyka. Du kanske inte vet riktigt var du ska börja i arbetet med dig Själv. Eller så vet du redan vad du vill arbeta med att uppnå. Här får du konkretisera dina tankar och din situation och får verktyg för att börja leda dig själv inifrån.

Du får också möjlighet att arbeta med och stärka upp ditt självförtroende och din självkänsla.


Vid samtalsvägledning inleder vi alltid med en dubbeltimme.

Minst 5 sessioner rekommenderas. 


Pris 1600 kr/ Dubbeltimme 100 min, därefter 800 kr/ 50 min

Medial/ Helseende Vägledning


En medial konsultation kan se ut på många olika sätt. Ofta innehåller den både intuitiv tolkning och vägledning med kort samt bevisföring från andra sidan. Jag kan även titta lite på din numerologi för att se dina styrkor och utmaningar. 


Denna typ av vägledning passar både för dig som fastnat och undrar vilket steg du bör ta härnäst, som har frågor runt din livssituation eller vill ha något bekräftat, eller för dig som är nyfiken på livets olika dimensioner. Budskapen jag förmedlar är aldrig negativa - du får istället rådgivning om hur du kan göra det bästa av ditt liv både här och nu och framåt. 


Jag är certifierat medium vid IRIZ Akademin i Göteborg.

Denna tjänst kan även ges på telefon /skype.


Pris 800 kr/ 60 min

Vedisk Astrologisk konsultation


Är du nyfiken på ditt livs förutsättningar och utmaningar passar denna tjänst bra. I en astrologisk konsultation tittar vi på din unika födelsekarta och du får den förklarad och tolkad. Hur himlavalvet står då du föds har stor inverkan på vem du blir som individ - vilka livsutmaningar och karaktärsdrag du får.

Jag arbetar med Jyotish- den vediska, gamla astrologin som förr var klassad som en vetenskap.


Du behöver ange födelseår, dag, ort samt födelsetid vid bokning.

Jag är tränande astrolog och erbjuder därför denna tjänst till lägre pris. 


Denna tjänst kan även ges på distans via mail eller telefon/ skype.


Pris 450 kr/ 60 min