Massage

MASSAGE


HÄR BESKRIVS VÄXTKRAFTS OLIKA MASSAGEBEHANDLINGAR. 

JAG ÄR DIPLOMERAD MASSÖR, CERTIFIERAD MEDICINSK MASSAGETERAPEUT, IDROTTSMASSAGETERAPEUT, SPATERAPEUT SAMT REGNDROPPSMASSÖR VID GÖTEBORGS MASSAGESKOLA.

 

Massage används för att stimulera blodcirkulationen, stärka musklerna och skapa en bättre balans mellan muskler och skelett. Den löser upp spänningar i kroppen och ger en behaglig avslappning. Hälsofördelarna med regelbunden massage är många - trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke hålls borta. Även hormonutsöndringen påverkas.


Jag använder alltid kallpressad och oraffinerad massageolja i mina behandlingar. 

 


Svensk klassisk massage


Klassisk massage är en djupgående massage som behandlar och löser upp spänningar, sätter igång blodcirkulationen, rensar ut slaggprodukter, verkar avslappnande för trötta muskler samt ökar välbefinnandet. Jag utgår från din kropp och var du befinner dig idag.


Pris 1050 kr/ 90 min 

       750 kr/ 60 min 

       650 kr/ 45 min

       550 kr/ 30 min (halvkropp!)Aromamassage


Aromamassage är en underbar mjuk, välgörande och väldoftande behandling. Jag använder eteriska oljor av högsta kvalitet och lugna, behagliga massagegrepp i denna massage. Aromamassage kan göras både jordande/ lugnande, energigivande, vitaliserande, balanserande och harmoniserande utifrån önskemål.

En behandling för både kropp och själ. 


Pris 1050 kr/ 90 min

       750 kr/ 60 min

       650 kr/ 45 min

Regndroppsmassage

 

Regndroppsmassage är en mjuk massagebehandling som är ändå är mycket kraftfull, tack vare de terapeutiska eteriska oljor - dvs. läkande örter och växter, som används. Regndroppsmassagen är främst framtagen för rygg och nackproblem men påverkar även andra åkommor.


Den är en taktil massage med kombination av lätt beröring och massage med eteriska oljor av allra högsta terapeutiska kvalitet. Dessa oljor appliceras både på ryggen och under fotsulorna, och därefter på ryggen, varpå du får njuta av en varm och skön värmeinpackning.


En behandling som gör gott för alla sinnen. 


Pris 1050 kr/ 90 min

       750 kr/ 60 min

       650 kr/ 45 min

       

Lymfdränagemassage


Lymfan är en vätska som hjälper till att transportera slaggprodukter, döda celler, gifter och fetter. Lymfsystemet är också en viktig del i kroppens immunförsvar. Lymfans flöde kan bli för långsamt på grund av ohälsa, för lite motion, för mycket stillasittande eller stillastående och för att man dricker för lite vatten.


Lymfdränagemassage ger en snabb lindring och ökning av lymflödet. Massagen bidrar därmed till detox/ avgiftning och förbättrad hälsa, men också till att överskott av vätska i kroppen kan transporteras bort. 


Lymfdränagemassage har visat sig vara den effektivaste massagen för personer med fibromyalgi och den bästa för gravida.


Pris 1050 kr/ 90 min

       750 kr/ 60 min

       650 kr/ 45 min

       550 kr/ 30 min

ÖVRIGT


Utöver dessa behandlingar kan du även boka idrottsmassage, healingmassage eller gravidmassage hos Växtkraft.

Skriv gärna en kommentar i kommentarsfältet vid bokning.