Massage och Energibehandling

MASSAGE


Massage används för att stimulera blodcirkulationen, stärka musklerna och skapa bättre balans mellan leder, muskler och skelett. 

Den kan hjälpa till att lösa upp spänningar i kroppen och skänka en behaglig avslappning. Hälsofördelar med regelbunden massage är många - trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke hålls borta. Även hormonutsöndringen påverkas. 


Jag använder Young Livings produkter som är några av de renaste på marknaden för att på bästa sätt värna om mina kunders hälsa och välmående.


Vill du ha mer information om eteriska oljor och deras fördelar är du hjärtligt välkommen till Facebook-gruppen Essential Oils by S.

HEALING/ ENERGITERAPI 


Energiterapi är en healingbehandling som hjälper dig att släppa på tunga energier och frigöra blockeringar som finns i ditt energisystem.

Denna process skapar balans, såväl fysiskt som känslomässigt och mentalt, och hjälper kroppens självläkande förmåga. Du ligger eller sitter bekvämt, fullt påklädd på bänk eller stol under behandlingen. KROPPSBEHANDLINGAR PÅ VÄXTKRAFT

"KOM I BALANS"


Inget skapar obalans så mycket som värk och smärta, och smärta och värk skapar i sin tur obalans i tillvaron. Det kan vara svårt att reda ut vad som är vad. 


Om vi har levt flera år eller ett helt liv i obalans så kan det ta fler än en gång att få ordning på kroppen och skapa välmående. 


"Kom i balans" utgörs av 10 ggr á 60 min som ger en god grund att stå på. Första tillfället inleds med ett samtal på 20-30 min där vi kartlägger dina vanor och behov. Så lägger vi upp ett program utifrån det. Paketet ger dig 100 kr rabatt/ behandling och kan nyttjas under ett år. 


Pris: 6500 kr

"HÄLSOBOOST"


Med hälsoboost kan du välja fritt från 5 kroppsbehandlingar á 60 minuter. Behandlingarna kan nyttjas under ett år och ger dig 75 kr rabatt/ behandling. 


Pris: 3375 kr

"ENERGIPÅFYLLNING"


Med "Energipåfyllning" väljer du 3 behandlingar på bänk á 60 min som bokas in under allt ifrån en vecka upp till ett år. Med detta paket får du 50 kr rabatt/ behandling. 


Pris: 2100 kr

ENSTAKA BEHANDLING


Självklart kan du också boka in enstaka massage eller energiterapibehandling.

Priset varierar beroende på längd. 


Pris: från 550 kr (30 min) 

Copyright © Växtkraft 2020