Behandling och terapi

BEHANDLING OCH TERAPI


HOS VÄXTKRAFT FINNER DU ETT FLERTAL OLIKA BEHANDLINGAR MED DITT VÄLMÅENDE I FOKUS.


Min målsättning är alltid att du ska känna dig friskare och starkare och få mer livskraft efter att du varit på behandling hos mig. Ibland behövs flera tillfällen för att saker och ting ska börja läka och kännas bättre, men vi har alltid en dialog om var i din process du befinner dig. 


Hur många gånger som behövs är individuellt och beroende på val av behandling. Om du har frågor, tveka inte att höra av dig! 

BEHANDLINGAR PÅ VÄXTKRAFT 


HÄR KAN DU LÄSA MER OM VÄXTKRAFTS SAMTLIGA BEHANDLINGAR. 

HEALING

Känner du dig dränerad och energilös? Har du svårt med närhet och tillit? Har du en längtan efter att landa än mer inom dig Själv? Finns det blockeringar som hindrar dig från att må bra? Då kan healing vara för dig.

MASSAGE

Har du smärta i din fysiska kropp, känner du ångest och oro eller har sömnsvårigheter? Behöver du lösa upp blockeringar eller komma ned i varv? Då kan massage vara alternativet för dig.

SAMTAL OCH VÄGLEDNING

Står du still i livet, har fastnat och vill komma loss? Mår du dåligt eller längtar du efter mening och syfte? Hör du din Själs kallelse och vill förstå dig Själv? Då kan någon av mina samtalsbehandlingar vara för dig.

AROMATERAPI

Vill du komma i balans på cellnivå, och verkligen landa i ditt väsen? Kanske har du blockeringar och spänningar du vill lösa upp och släppa på? Då kan aromaterapi vara något för dig. 


KURSER OCH WORKSHOPS

Att utvecklas i grupp är fantastiskt och läkande. Gruppen har sin egen dynamik. Växtkraft erbjuder flera olika workshops och kurser för dig som är redo att ta nästa steg.