Workshop och Event

HÄNDER PÅ VÄXTKRAFT KOMMANDE EVENEMANG


HÄR KAN DU LÄSA MER OM VILKA KURSER, WORKSHOPS, EVENT OCH FÖRELÄSNINGAR SOM ÄR PÅ GÅNG!

 

---------------I NATURENS KRAFT

- en inre resa


Start höst 2019

VÄLKOMMEN att finna inspiration och kraft i det naturliga!


Det här är en kurs som passar för dig som känt dig stressad, som längtar inåt, som velat lära känna dig själv djupare. För dig som vill utvecklas både som människa och i mötet med andra.

Vi ger oss ut på upptäcksfärd i naturlig miljö (utomhus!) och låter elementen vägleda oss inåt. Du får möjlighet att hitta inspiration och kraft i dagens stressade samhälle och får vishet och verktyg för att hantera dig själv och din vardag.


Vi använder trumma, meditation, och olika övningar för att låta elementen grunda oss och finna ro, Med hjälp av naturen vägleds du inåt, och får verktyg för att hantera dig själv, och få möjlighet att finna inspiration och kraft i vardagen och i samhället.


NÄR: Fyra söndagar under hösten 2019 möts vi mellan 11-17.

Datum: Den 8/9, 6/10, 3/11, 1/12


Pris för kursen: 3500:-

I priset ingår material och lättare fika.


Leder gör Sofia Häggblom (Samtalsterapeut, samtalsvägledare, energiterapeut/healer och medium på Växtkraft) och Maria Lönnergård (energiterapeut och tränande medium på Holistiskt Liv i Göteborg).


Vi har båda naturens läkande kraft som hörnsten i vårt eget personliga växande och närmande av de vi är. Vi brinner för att dela med oss av den kunskapen så att fler ska få tillgång till den.


För mer info/anmälan maila info@vaxtkraftgbg.se eller ring 0739 - 35 38 41
NYBÖRJARCIRKEL 

i mediumskap och intuition


Start höst 2019


Vi bjuder in till en nybörjarcirkel där du får chans att vända dig inåt.


Genom meditation och olika övningar sätts du i kontakt med dina förmågor och får utveckla ditt klarseende och ditt klarkännande, din intuition.

Inga förkunskaper krävs och vår intention är att du ska våga, så vi kommer att skapa en trygg grupp där du kan utvecklas och verkligen våga prova dina vingar!


NÄR: Prova- på gång den 17/9 200 kr


DATUM: Tisdagar med start den 24/9, till den 26/11


TID: 18.30-20.30


PLATS: IRIZ-Akademin, Stigbergstorget 1 i Göteborg


PRIS: 2900 kr


Leder gör Sofia Häggblom (Samtalsterapeut, samtalsvägledare, energiterapeut/healer samt medium på Växtkraft) och Maria Lönnergård (energiterapeut och tränande medium på Holistiskt liv i Göteborg), som båda är utbildade vid IRIZ Akademin i Göteborg.


För mer info/anmälan maila info@vaxtkraftgbg.se eller ring 0739 - 35 38 41HJÄRTLIGT VÄLKOMMEN!

KALENDARIUM


SEPTEMBER

8 - Kursstart "I Naturens Kraft"


15 - Öppet hus på IRIZ-Akademin, föreläsningar, behandlingar etc.


17 - Prova på Cirkel


24 - CirkelstartOKTOBER

2, 8, 15, 22 - Cirkel


6 - "I Naturens Kraft"NOVEMBER

3 - "I Naturens Kraft"


5, 12, 19, 26 - CirkelDECEMBER

1 - "I Naturens Kraft" 
NÖJDA RÖSTER

 

"En spännande och givande kurs som gjort att jag hittat fokus och lugn. Känner mig inspirerad att fortsätta min inre resa."

 

"Bra upplägg och innehåll, mycket givande, som ett andligt smörgåsbord. Känner att jag utvecklats genom lekfullheten. Alla delar av kursen har varit roliga och inspirerande. Ledarskapet har varit tydligt och bra och har hjälpt oss att hålla fokus. Jag rekommenderar absolut fler att gå en liknande kurs."

 

"Det har känts som att komma in i en ny värld. Spännande, pirrigt och rogivande. Det var kul att möta nya människor som trots att vi var olika länkades samman. Kommer att sakna den gemenskapen. Det fanns tydliga instruktioner och ett lugn som spred sig över gruppen. Sofia har en bra förmåga att se alla. Jag önskar att kursen varat längre."

 

"De kreativa bitarna var roligast. Det fanns en bra fokus, en struktur och ram. Roligt med olika sätt att jobba och tona in sig på. Skulle rekommendera denna kurs till 100%!"

 

~ Deltagare på sommarkursen 2018

Copyright @ Vaxtkraftgbg

Foto: Sara Ljungström