Om mig

VÄXTKRAFT

OM MIG

 

Jag som driver Växtkraft heter Sofia Häggblom och kommer ursprungligen från Karlstad.

Efter en långresa 2009 hamnade jag i en omvälvande process då jag ifrågasatte allt i mitt liv, och som ledde till att jag sökte mig mot personlig och andlig utveckling. En annan typ av resa inleddes, en resa mot att bli den jag var menad att vara. 

Idag bor jag i Göteborg och arbetar med behandlingar, samtidigt som jag fortsätter att utveckla mig.

Jag brinner för mänsklig utveckling och läkning, miljö och natur, kreativitet och skapande, och försöker leva så sant som jag bara kan. 

Av erfarenhet hävdar jag att personlig utveckling aldrig är en dans på rosor, men för dig som känner dig manad så finns jag här för att guida och stötta dig. Dig som hittat till mig önskar jag Varmt Välkommen och ser fram emot att vandra tillsammans.

 

 

UTBILDNING I URVAL

 

Energiterapeut

Samtalsvägledare/Coach

Samtalsterapeut 

Diplomerad massör 

Spaterapeut

Certifierad medicinsk massageterapeut

Idrottsmassageterapeut

Certifierat mediumVedisk Astrolog (Pågående)

 

 

OM VÄXTKRAFT

 

Efter att tidigare drivit ReLeaf Trädgård och Solrosen Hälsocenter i Göteborg så föddes idén om att skapa ett företag som svetsar samman båda mina världar- och förenar den inre miljön med den yttre. Visionen är att Växtkraft ska bli just en Växtplats för den som söker sig hit och skapa grogrund för både naturlighet och den inneboende vishet som finns inom varje människa. 

Växtkraft är medlem i Komplementärmedicinska förbundet och alla behandlingar sker under tystnadsplikt.

 

Copyright @ Vaxtkraftgbg

Foto: Sara Ljungström