Behandling och terapi

Samtalsterapi


Samtalsterapi passar för dig som vill må bra, som längtar efter en djup och grundad kontakt med dig själv, och som vill se klart på och förstå din egen historia och ditt liv.

I Samtalsterapi får du verktyg och nycklar för att gå framåt, släppa taget om det som inte längre tjänar dig, och överkomma de hinder som finns i din väg.  Målet är att komma närmre din kärna och aktivera ditt sanna Jag, och inte minst leva ditt liv på ett så fritt och obundet sätt som möjligt.


Allt arbete med själen kräver eget engagemang, men är du redo att göra jobbet så finns jag här för att guida dig!

Samtalsvägledning


Samtalsvägledning är en form av "lättare" samtalsmedodik eller coachning där vi utgår från dina önskemål och tillsammans jobbar mot konkreta mål. Vi utreder vart du fastnat och du får verktyg och nycklar för att komma framåt och nå dessa mål. Samtalsvägledningen är utmärkt om du vill påbörja arbetet med dig själv utan att djupdyka. Du får konkretisera dina tankar och din situation och kan börja leda dig själv inifrån. Du får också möjlighet att arbeta med och stärka upp ditt självförtroende och din självkänsla.

Energiterapi/ Healing

 

Healing är en av våra äldsta former av läkekonst och finns, i olika former, i alla kulturer. Det är en kraftfull behandling som hjälper dig att släppa på tunga energier, som frigör de blockeringar som finns i ditt energisystem. Det är en kraftfull process som gör att kroppens självläkande förmåga stärks och du blir mer balanserad - fysiskt, känslomässigt och mentalt.

 

Energiterapi blandar healingtekniker från andlig healing, kristallhealing och schamansk healing. Tre behandlingar efter varann rekommenderas alltid för bästa långvariga effekt - eller att behandlingen kombineras med samtal där medvetenheten om ditt energifält stärks. 


Denna behandling kan även fås på distans.

 


Massage

 

Massage används för att stimulera blodcirkulationen, stärka musklerna och skapa en bättre balans mellan muskler och skelett. Den löser upp spänningar i kroppen och ger en behaglig avslappning. Hälsofördelarna med regelbunden massage är många - trötthet och smärta i axlar, rygg och nacke hålls borta. Även hormonutsöndringen påverkas.

 

Jag är Certifierad massör, Spaterapeut samt  Medicinsk massageterapeut, och utför en rad olika massagebehandlingar.  Jag erbjuder även healing och massage i kombination. För att läsa mer, titta gärna inpå min Boka Direkt-sida där samtliga behandlingar finns listade . 

 

Medial Vägledning


En medial konsultation passar både för dig som fastnat och undrar vilket steg du bör ta härnäst eller för dig som är nyfiken på livets olika dimensioner. En konsultation innehåller både intuitiv tolkning och vägledning runt din livssituation och resa samt bevisföring från andra sidan. Budskapen jag förmedlar är aldrig negativa - du får istället rådgivning om hur du kan göra det bästa av ditt liv både här och nu och framåt.

Jag är certifierat medium vid IRIZ Akademin i Göteborg.


Denna tjänst kan även ges på telefon /skype.


Vedisk Astrologisk konsultation


I en astrologisk konsultation tittar vi på din unika födelsekarta och du får den förklarad och tolkad. Jag arbetar med Jyotish- den vediska, gamla astrologin.


Är du nyfiken på ditt livs förutsättningar och utmaningar passar denna tjänst bra. Du behöver ange födelseår, dag, ort samt födelsetid vid bokning.

Jag är tränande astrolog och erbjuder därför denna tjänst till lägre pris. 


Denna tjänst kan även ges på distans via mail eller telefon/ skype.


        VARMT VÄLKOMMEN ATT BOKA DIN BEHANDLING!

 

Jag har patientansvarsförsäkring och f-skatt.

Alla behandlingar sker under tystnadsplikt.

Copyright @ Vaxtkraftgbg

Foto: Sara Ljungström